Waarom Dynamic Flows?

Wat maakt ons verschillend?

Eén instrument, meerdere oplossingen

Onze oplossing is volledig geïntegreerd met MS Office, O365, MS Teams, Mobiele... Creëer de perfecte werkruimte om informatie, contacten, taken en documenten te beheren en de efficiëntie te verhogen terwijl u dezelfde tools gebruikt.

Wat maakt ons verschillend?

One tool, multiple solutions

Our solution is full integrated with MS Office, O365, MS Teams, Mobile... Creating the perfect workspace to manage information, contacts, task, docs increasing effectiveness but using the same tools.

Georganiseerd werk

Met zijn verschillende modules biedt Dynamic Flows het bedrijf de mogelijkheid om zijn werk te reorganiseren.

Geen verandering op het werk

Geen verandering in het gebruikersgedrag, u heeft overal toegang.

Tijdsbesparing

Bespaar tijd bij het samenwerken en delen van informatie met workflow en kunstmatige intelligentie.

Security

Classificeer al uw inhoud op een volledig veilige manier dankzij onze elektronische kluis.

Samenwerking

Werk op een eenvoudige en gestructureerde manier samen met onze workflows en het unieke dashboard.

Optimalisatie van zoekopdrachten en rapporten

Optimaliseer uw tijd bij het zoeken naar documenten met full text search of met geavanceerd filter zoeken dankzij de sterke indexering. Maak aangepaste of gestandaardiseerde rapporten rechtstreeks via Power BI.

Bespaar tijd en verbeter uw teamwork

Transformeer de manier waarop professionals werken door kunstmatige intelligentie, beveiliging en risicobeperking te combineren met marktleidend document- en e-mailbeheer.

Moderne cloud-architectuur

Toegang tot alles in de cloud of op locatie

De Dynamic Flows-suite is een moderne cloudarchitectuur die is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van professioneel beheer van werkproducten. Gebruikers kunnen efficiënt werken over verbindingen met hoge of lage bandbreedte. Dynamic Flows biedt een geoptimaliseerde gebruikerservaring bij het werken met grote bestanden, volledig beveiligd en geback-upt in een netwerk van wereldwijde datacenters. De bewezen implementatiemethodologie, de jaarlijkse abonnementsprijs en de snelle integratie verhogen de flexibiliteit van uw organisatie.

Meer informatie over hoe Dynamic Flows voor u kunnen werken

Transformeer de manier waarop professionals werken door kunstmatige intelligentie, beveiliging en risicobeperking te combineren met marktleidend document- en e-mailbeheer.