Neem controle over uw
Neem controle over uw
Video afspelen

 Watch our video

Een nieuwe manier om samen te werken rond documenten, e-mail en content voor uw digitale transformatie.

Dynamic Flows creëert innovatieve, gebruiksvriendelijke en efficiënte toepassingen die direct integreren in de mailbox van de gebruiker, Microsoft Office, Windows en smartphones om e-mail, documenten en andere gedeelde informatie te centraliseren. Dynamic Flows’ missie is het ontwikkelen van intelligente software applicaties die het leven van gebruikers makkelijker maken en de productiviteit en veiligheid van bedrijven verhogen door middel van kunstmatige intelligentie en workflow automatisering.

Samenwerken

De perfecte combinatie, geïntegreerd in uw omgeving

De kern van de toepassing is een documentbeheersysteem met geavanceerde uitbreiding (ADD-On) naar MS Office, integratie met MS Exchange, Windows en connectoren via webdiensten naar SharePoint, MS Dynamics, CRM Dynamics, Navision en vele andere ERP- en CRM-systemen.

Wij brengen het delen van bedrijfsbestanden naar een heel nieuw niveau. Ons contentdienstenplatform stelt teams in staat te werken zoals zij dat willen, waar zij ook zijn, met een collaboratieve en naadloze workflow.

Een wereldwijde oplossing ontworpen door gebruikers voor gebruikers om bedrijfsinformatie te delen, te beveiligen en samen te werken

DocFile

Systeem voor documentenbeheer

U kunt met een gerust hart bestanden delen binnen uw organisatie. Bewaar en beheer elk type content in Dynamic Flows, met ingebouwde previews voor een breed scala aan bestandstypen.

DocFlow

Herzien en DocFlow

Meerdere workflows en formulieren voor elke situatie. Met de aangepaste workflow designer kunnen beheerders een onbeperkt aantal workflows creëren.

CRM

Beheer van klanten

Wij geven u de middelen om alle relaties en interacties van uw organisatie met klanten en prospects te beheren en uw dienstverlening en winstgevendheid te verbeteren.

Task

Maak een taak

Wijs taken automatisch toe, geef ze prioriteit en krijg meer gedaan met een to-do lijst. Wijs eenvoudig taken toe aan uw medewerkers, zodat ze aansluiten bij de processen van de organisatie.

timesheet

Timesheet

Factureer je tijd

Houd moeiteloos de tijd bij die u aan projecten besteedt en vul uw urenstaten in wanneer u een taak uitvoert, een e-mail verstuurt, een document bewerkt of een klant belt. Zet uw werkvergaderingen om in timesheets.

essign

e-sign

Toegankelijk van overal

Neem een voorsprong met de elektronische handtekening. Met één klik ondertekent u een document, of het nu een eenvoudige of geavanceerde handtekening is. Dit alles op een volledig beveiligde manier, ondertekenen en verzenden in recordtijd.

 
reporting

Reporting

Van gegevens naar ideeën in minuten 

Alle gegevens, op welke manier dan ook. Dynamic Flows bieden standaardrapporten of geavanceerde rapporten op basis van Power BI. Samenwerken aan en delen van aangepaste dashboards, lokaal en in de cloud.

Onze klanten

Dynamic Flows wordt wereldwijd gebruikt door private en publieke organisaties met één tot enkele duizenden gebruikers. Vandaag de dag zijn professionals afhankelijk van Dynamic Flows voor hun werk in een breed scala van industrieën, waaronder consulting, advocatenkantoren, onroerend goed, bouwbedrijven, de financiële sector en overheidsinstellingen.

Lees meer over hoe Dynamic Flows voor u kunnen werken